Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

Build fails after 20minutes for past days
Started by yosu Mar 22 2020 04:28 AM

1 reply to this topic

Best Answer yosu , 24 March 2020 - 04:37 AM

It seems that the network connection to  http://plugins.coronaspchere.com (Amazon S3) from my location is bad. Lots of pings dropped. After setting up a openVpn, build time now is back to normal. I guess the 'work-from-home' thing is disrupting my network connection in my country.

[TOPIC CONTROLS]
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

yosu

[GLOBAL: userInfoPane.html]
yosu
  • Contributor

  • 551 posts
  • Corona SDK

Hi,

 

Seems that build keeps on failing at downloading.plugins stage for the past few days (for me). Each build will take 20 minutes to fail. No successful build sicne past 2 days.

 

Anyone else facing this ?

 

 

Just received an error when starting Corona :

22:24:21.103  PluginSync: downloading plugin: http://plugins.coronasphere.com/com.coronalabs/CoronaProvider.native.popup.social/2013.1164/win32-sim/CoronaProvider.native.popup.social.zip
22:25:51.107  ERROR: Runtime error
22:25:51.107  ?:0: attempt to index a nil value
22:25:51.107  stack traceback:
22:25:51.107  	?: in function 'handlePluginDownload'
22:25:51.107  	?: in function <?:749>



[TOPIC: post.html]
#2

yosu

[GLOBAL: userInfoPane.html]
yosu
  • Contributor

  • 551 posts
  • Corona SDK

  Best Answer

It seems that the network connection to  http://plugins.coronaspchere.com (Amazon S3) from my location is bad. Lots of pings dropped. After setting up a openVpn, build time now is back to normal. I guess the 'work-from-home' thing is disrupting my network connection in my country.




[topic_controls]
[/topic_controls]