Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

Build fails with Google Analytics enabled
Started by Divergent Monkey Feb 12 2020 04:06 AM

- - - - -
4 replies to this topic
google analytics build
[TOPIC CONTROLS]
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

Divergent Monkey

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Divergent Monkey
  • Contributor

  • 356 posts
  • Corona SDK

I just added Google Analytics into one of my projects. I have followed the docs, but every second or third time I try to build it get this:

 

 

Feb 12 01:02:33.401 ERROR: An error occurred during build (corona.build.7). The server returned the following message:

                    ---
                    A device build error occurred on the server. 
                    
                    Error: Template not found.
                    
                    Build Number: 2020.3567
                    Platform: iphone
                    Platform Version: 13.2
                    Template Type: basic
                    BuildID: 5e43e95726b29

 

Does anyone know what this means and what I can do to fix it?



[TOPIC: post.html]
#2

ojnab

[GLOBAL: userInfoPane.html]
ojnab
  • Contributor

  • 614 posts
  • Corona SDK

I saw this error a couple of times too.

I just built again and it worked.

I don't use google analytics.



[TOPIC: post.html]
#3

ChristopherBailey160

[GLOBAL: userInfoPane.html]
ChristopherBailey160
  • Observer

  • 1 posts
  • Corona SDK

You don't have the necessary Google Cloud permissions to create a project. Failed to create a new Google Cloud project because there is an existing project with the same ID.



[TOPIC: post.html]
#4

yosu

[GLOBAL: userInfoPane.html]
yosu
  • Contributor

  • 554 posts
  • Corona SDK

I was using this google analytics previously. Not sure whether it still works, but here it is.

Attached Files



[TOPIC: post.html]
#5

SGS

[GLOBAL: userInfoPane.html]
SGS
  • Corona Geek

  • 2,219 posts
  • Corona SDK

Generic build server problem... been happening for weeks.




[topic_controls]
[/topic_controls]

Also tagged with one or more of these keywords: google analytics, build