Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

CFBundleIconName missing in Info.plist
Started by ale Feb 06 2020 09:43 AM

2 replies to this topic
cfbundleiconname info.plist appstoreconnect build.settings
[TOPIC CONTROLS]
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

ale

[GLOBAL: userInfoPane.html]
ale
  • Contributor

  • 176 posts
  • Corona SDK

Hi all,
I'm trying to update an app to the AppStore but I have this error:

 

 

Dear Developer,

We identified one or more issues with a recent delivery for your app, "MALLETS VOICE" 1.3 (2020.2.51804). Please correct the following issues, then upload again.

ITMS-90713: Missing Info.plist value - A value for the Info.plist key 'CFBundleIconName' is missing in the bundle 'it.arsetmedia.malletsvoice'. Apps built with iOS 11 or later SDK must supply app icons in an asset catalog and must also provide a value for this Info.plist key.

 

When I add the key CFBundleIconName in the build.settings file, Corona simulator has this warning on running app:

 

Feb 06 04:40:24.921 WARNING: issue found in /Users/ale/CORONA/MalletsVoiceG2/build.settings:
Feb 06 04:40:24.921 WARNING: unrecognized key: settings.iphone.plist.CFBundleIconName (string)

 

This is a part of build.settings

iphone = {
        plist = {
            UIStatusBarHidden = true,
            UIPrerenderedIcon = true, -- set to false for "shine" overlay
            CFBundleIdentifier = "it.arsetmedia.malletsvoice",
            CFBundleDisplayName = "Mallets Voice",
            UILaunchStoryboardName = "LaunchScreen",
            CFBundleIconName = "Icon.png",
            CFBundleIconFiles = {
                "Icon.png",
                "Icon@2x.png",
                "Icon-60.png",
                "Icon-60@2x.png",
                "Icon-60@3x.png"...

 

Do I'm missing something?

Thank you in advance for suggestions.

 

P.S. I'm using the build 2019.3565, I have tried also with the build 2020.3570 but I have this error:

 

ERROR: Cannot Login To Build Server: Could not login. 

The mostly like cause of this is that the password was incorrect.  If you are getting this message during a build you should deauthorize this computer using the Preferences panel and restart the Corona Simulator.
Account: alessandro.grigiante@arsetmedia.it

 

As well the password was not changed and is still the same of the previous. Also, deauthorizing the computer and trying to authorize the coomputer for the build 2020.3570 I have the same password error.

 

Thanks
 



[TOPIC: post.html]
#2

Aarbron

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Aarbron
  • Contributor

  • 224 posts
  • Corona SDK

I think you should remove everything about cfbundle. Corona takes care of that.

 

The way we use icons has changed.

You must create an images.xcassets folder and put the icons inside.

Check the sample code of HelloWorld.

 

Also, imho, better use version 3567 not 3569 or 3570.


  • ale likes this

[TOPIC: post.html]
#3

ale

[GLOBAL: userInfoPane.html]
ale
  • Contributor

  • 176 posts
  • Corona SDK

Hi Aabron,

thank you for the suggestions, I will try with the build 3567 and the new settings.

 

Thanks

Ale


  • Aarbron likes this


[topic_controls]
[/topic_controls]

Also tagged with one or more of these keywords: cfbundleiconname, info.plist, appstoreconnect, build.settings