Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

ld: symbol(s) not found for architecture armv7
Started by raymondwong Nov 05 2019 10:54 PM

7 replies to this topic
[TOPIC CONTROLS]
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

raymondwong

[GLOBAL: userInfoPane.html]
raymondwong
  • Enthusiast

  • 40 posts
  • Corona SDK

Hi,

 

    I want to build an app with using OneSignal plugin but it returns the following error:

 

          -[OSInAppMessageView setupWebViewConstraints] in libplugin_OneSignal.a(OneSignal-armv7-master.o)

          ld: symbol(s) not found for architecture armv7
          clang: error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)</result>
          ERROR: Builder failed: Undefined symbols for architecture armv7:
 
    Which I built the app few days before and it works fine.
 
    Does anyone know what's happen?
 
    Thanks
 
Raymond


[TOPIC: post.html]
#2

josh_OneSignal

[GLOBAL: userInfoPane.html]
josh_OneSignal
  • Enthusiast

  • 62 posts
  • Corona SDK

raymondwong, thanks for reporting. We missed adding WebKit and UserNotifications iOS frameworks required by a new release of our SDK which now supports In App Messaging. We just added these missing frameworks and it should automatically be pick up by Corona in the next few hours.



[TOPIC: post.html]
#3

burdin.a.d3

[GLOBAL: userInfoPane.html]
burdin.a.d3
  • Observer

  • 5 posts
  • Corona SDK

the same problem

wait your fix



[TOPIC: post.html]
#4

burdin.a.d3

[GLOBAL: userInfoPane.html]
burdin.a.d3
  • Observer

  • 5 posts
  • Corona SDK

the problem is actual

 

raymondwong, thanks for reporting. We missed adding WebKit and UserNotifications iOS frameworks required by a new release of our SDK which now supports In App Messaging. We just added these missing frameworks and it should automatically be pick up by Corona in the next few hours.



[TOPIC: post.html]
#5

josh_OneSignal

[GLOBAL: userInfoPane.html]
josh_OneSignal
  • Enthusiast

  • 62 posts
  • Corona SDK

@burdin.a.d3 are you seeing this error when building?

"ld: symbol(s) not found for architecture armv7"

 

If so can you provide the full log?

 

After we released the fix yesterday I have not been able to reproduce the build issue. We tested with the latest Corona daily 2019.3548 and Xcode 11.2 on an iOS 13.2 device.



[TOPIC: post.html]
#6

raymondwong

[GLOBAL: userInfoPane.html]
raymondwong
  • Enthusiast

  • 40 posts
  • Corona SDK

The problem is still exist

 

I'm not sure but I'm using OneSignal v1.15.0

Xcode version 10.3

 

 

Here is the log for my build:
 

<result>ld: warning: object file (/Users/Raymond/Desktop/someapp.app/.build/plugin.OneSignal/libplugin_OneSignal.a(OneSignal.o)) was built for newer iOS version (10.0) than being linked (8.0)
                    ld: warning: object file (/Users/Raymond/Desktop/someapp.app/.build/plugin.OneSignal/libplugin_OneSignal.a(OneSignalCoronaDelegate.o)) was built for newer iOS version (10.0) than being linked (8.0)
                    Undefined symbols for architecture armv7:
                      "___isPlatformVersionAtLeast", referenced from:
                          -[OSInAppMessageViewController addConstraintsForMessage] in libplugin_OneSignal.a(OneSignal-armv7-master.o)
                          -[OSInAppMessageView setupWebViewConstraints] in libplugin_OneSignal.a(OneSignal-armv7-master.o)
                    ld: symbol(s) not found for architecture armv7
                    clang: error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)</result>


[TOPIC: post.html]
#7

burdin.a.d3

[GLOBAL: userInfoPane.html]
burdin.a.d3
  • Observer

  • 5 posts
  • Corona SDK

@burdin.a.d3 are you seeing this error when building?

"ld: symbol(s) not found for architecture armv7"

 

If so can you provide the full log?

 

After we released the fix yesterday I have not been able to reproduce the build issue. We tested with the latest Corona daily 2019.3548 and Xcode 11.2 on an iOS 13.2 device.

 

 

Xcode 10.3

we can't use 11.2 because we have problem with in-app purchases with iap badger plugin

 

Log:

 

ERROR: Builder failed: ld: warning: object file (/Users/alexey/Documents/Build Corona Apps/Argonauts.app/.build/plugin.OneSignal/libplugin_OneSignal.a(OneSignal.o)) was built for newer iOS version (10.0) than being linked (8.0)

Nov 08 12:34:05.083 ld: warning: object file (/Users/alexey/Documents/Build Corona Apps/Argonauts.app/.build/plugin.OneSignal/libplugin_OneSignal.a(OneSignalCoronaDelegate.o)) was built for newer iOS version (10.0) than being linked (8.0)
                    ld: warning: object file (/Users/alexey/Documents/Build Corona Apps/Argonauts.app/.build/plugin.appodeal.beta.base/libplugin_appodeal_base.a(AppodealLibrary.o)) was built for newer iOS version (10.3) than being linked (8.0)
                    Undefined symbols for architecture armv7:
                      "___isPlatformVersionAtLeast", referenced from:
                          -[OSInAppMessageViewController addConstraintsForMessage] in libplugin_OneSignal.a(OneSignal-armv7-master.o)
                          -[OSInAppMessageView setupWebViewConstraints] in libplugin_OneSignal.a(OneSignal-armv7-master.o)
                    ld: symbol(s) not found for architecture armv7
                    clang: error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)


[TOPIC: post.html]
#8

burdin.a.d3

[GLOBAL: userInfoPane.html]
burdin.a.d3
  • Observer

  • 5 posts
  • Corona SDK

@burdin.a.d3 are you seeing this error when building?

"ld: symbol(s) not found for architecture armv7"

 

If so can you provide the full log?

 

After we released the fix yesterday I have not been able to reproduce the build issue. We tested with the latest Corona daily 2019.3548 and Xcode 11.2 on an iOS 13.2 device.

 

 

Hello

When to expect a fix?

 

 

UPD:

Here the full log from console. https://pastebin.com/LSpC6TUb




[topic_controls]
[/topic_controls]