Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

Can not build with 256 error [2019.3530]
Started by max.srdk Sep 25 2019 01:33 AM

27 replies to this topic
bug build failure android 256 error
[TOPIC CONTROLS]
Page 2 of 2 1 2
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#26

Aarbron

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Aarbron
  • Contributor

  • 199 posts
  • Corona SDK

I just downloaded version 220.3570 and I get this.

 

If I deauthorize I can't login again unless I go back to 220.3567.

WebServices: Call user.login2 failed in 0 seconds: Invalid API key.
Feb 05 10:12:31.220    response: [body=<?xml version="1.0"?>

<methodResponse>
  
<fault>
  
<value>
    
<struct>
    
<member>
      
<name>faultCode</name>
      
<value><int>1</int></value>
    
</member>
    
<member>
      
<name>faultString</name>
      
<value><string>Invalid API key.</string></value>
    
</member>
    
</struct>
  
</value>
  
</fault>
</methodResponse>
, fault[1]='Invalid API key.']
Feb 05 10:12:31.456 ERROR: Cannot Login To Build Server: Could not login.  
The mostly like cause of this is that the password was incorrect.  
If you are getting this message during a build you should deauthorize this computer using the 
Preferences panel and restart the Corona Simulator.


[TOPIC: post.html]
#27

vlads

[GLOBAL: userInfoPane.html]
vlads
  • Corona Geek

  • 1,031 posts
  • Corona Staff

Yes. This is new bug in 220.3570. Sorry, I'll unpublish that build.


  • Aarbron likes this

[TOPIC: post.html]
#28

Aarbron

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Aarbron
  • Contributor

  • 199 posts
  • Corona SDK

3573 works like a charm. Good job.




[topic_controls]
Page 2 of 2 1 2
 
[/topic_controls]

Also tagged with one or more of these keywords: bug, build, failure, android, 256, error