Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

Not receive Pushwoosh / push notifications
Started by umalemon Jul 18 2019 09:48 AM

2 replies to this topic

Best Answer umalemon , 18 July 2019 - 06:19 PM

I'm sorry.
This problem is probably my fault.
 
I was still using GCM to send usage notifications.
I had to use FCM and "plugin.notifications.v2" and had to fix other programs.
 
I will confirm and report later.

[TOPIC CONTROLS]
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

umalemon

[GLOBAL: userInfoPane.html]
umalemon
  • Contributor

  • 139 posts
  • Corona SDK

I am using Pushwoosh.
 
I'm testing the new 64-bit version, but it seems that no push notifications will be sent to my device.
The 32-bit version will receive notification without any problems.
 
Do I need to change anything in the 64-bit version?
Or is the plug-in not compatible?


[TOPIC: post.html]
#2

vlads

[GLOBAL: userInfoPane.html]
vlads
  • Contributor

  • 979 posts
  • Corona Staff

Which plugin are you using? Please, give specific build.settings entries. Do you see any errors in the logcat console?



[TOPIC: post.html]
#3

umalemon

[GLOBAL: userInfoPane.html]
umalemon
  • Contributor

  • 139 posts
  • Corona SDK

  Best Answer

I'm sorry.
This problem is probably my fault.
 
I was still using GCM to send usage notifications.
I had to use FCM and "plugin.notifications.v2" and had to fix other programs.
 
I will confirm and report later.



[topic_controls]
[/topic_controls]