Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

Different Behavior in Emitter after Updating Build?
Started by kcdev Apr 03 2019 11:42 PM

1 reply to this topic
emitter build

[TOPIC CONTROLS]
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

kcdev

[GLOBAL: userInfoPane.html]
kcdev
  • Contributor

  • 115 posts
  • Corona SDK

Hi Corona Community,

I have an issue with my Emitter. Basically, it has demonstrated different behavior after I updated Corona from 3184 to 3467.

Please follow the below link to view the behavior of the emitter under build 3184. This is the desired behavior. As you can see, the emitter appropriately adjusts its location when the user drags the screen.
https://www.youtube.com/watch?v=pGqEomm3bgw&feature=youtu.be

Now take a look at the next video. This one is the behavior of build 3467. As you can see, when the user drags the screen, there is significant delay before the emitter adjusts its location. This is unacceptable as it severely compromises user experience.
https://www.youtube.com/watch?v=Y8vDuaFO9eY&feature=youtu.be

Does anyone know why this is happening and how to fix it?

Many thanks in advance!

 



[TOPIC: post.html]
#2

Rob Miracle

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Rob Miracle
  • Moderator

  • 25,935 posts
  • Enterprise

  Best Answer

This blog covers the change:

 

https://coronalabs.com/blog/2018/01/16/new-corona-features-emitter-particles-and-more/

 

Rob


  • kcdev likes this


[topic_controls]
[/topic_controls]

Also tagged with one or more of these keywords: emitter, build