Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

Facebook Audience Network Plugin issue in integrating
Started by sahil19.sindh Jan 24 2019 04:53 AM

7 replies to this topic
fan facebook audience monetization with fb
[TOPIC CONTROLS]
This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

sahil19.sindh

[GLOBAL: userInfoPane.html]
sahil19.sindh
  • Contributor

  • 140 posts
  • Corona SDK

Hello,

 

I have downloaded the FAN code from the Git. I have just changed the "interstitialPlacementID" and make a build. Its not showing any Device Hash Id in console for me, I have not filtered anything there.

 

Here is the code file i am using:

 

https://pastebin.com/9jGGnnCM --  This is paste bin link

 

I have also tried adding my device as test device on FB portal by adding my device IDFA there but still no success.

 

I will tell the issue too. Here is what i found when try to run it on device, this is log message:

 

https://pastebin.com/x1cPMdbZ -- This is the link with the issues i found,

 

I am not sure how to find the device hash Id when i try to load without init, it says need to init first. If i try to init first and then load then it says init success but then says need to wait for init response before load.

 

Please guys help me on this issue.

 

 

 

 



[TOPIC: post.html]
#2

agramonte

[GLOBAL: userInfoPane.html]
agramonte
  • Corona Geek

  • 1,246 posts
  • Corona SDK

I can't look at your pastebin code at the moment, but I just tested this from the library that I use and it works with a recent build.

1. Init Facebook.
2. In the callback of the init request the load.

I didn't add or look for device hash.

[TOPIC: post.html]
#3

sahil19.sindh

[GLOBAL: userInfoPane.html]
sahil19.sindh
  • Contributor

  • 140 posts
  • Corona SDK

Hmmmm, Not sure what's the issue then, I have done the same thing. I will try once again now then i will drop message back with result.



[TOPIC: post.html]
#4

agramonte

[GLOBAL: userInfoPane.html]
agramonte
  • Corona Geek

  • 1,246 posts
  • Corona SDK

Actually, I take that back. Facebook build for Android I did a few weeks back is working as expected. A build I just did for Amazon is behaving exactly as you mention.



[TOPIC: post.html]
#5

sahil19.sindh

[GLOBAL: userInfoPane.html]
sahil19.sindh
  • Contributor

  • 140 posts
  • Corona SDK

Yes, i guessed. the thing is i have everything as expected in the code and its the sample code actually.

 

I am trying some more things and creating another demo project on FB to test it again today.

 

If its plugin issue then is there any chances of getting this right or atleast ensuring that its the plugin thing that needs to be taken care.

 

Thank you



[TOPIC: post.html]
#6

sahil19.sindh

[GLOBAL: userInfoPane.html]
sahil19.sindh
  • Contributor

  • 140 posts
  • Corona SDK

The issue is as stated below: 
1: I have downloaded FAN demo app from Git Hub
2: I did some changes in the main file according to me AD id's

Here is the code file i am using:

https://pastebin.com/9jGGnnCM --  This is paste bin link

 

3: I build app and test on device, using adb logcat i saw the logs and it says the following: 

https://pastebin.com/x1cPMdbZ -- This is the link with the issues i found, 

 

This app is already live on Store and its status on fb portal is also showing approved.

 

The main issue is we are able to call init and can see init successful in callback function but later when we call load it gives problem and say  "You must wait for init even before calling other API methods."

 

Any one having the similar issue, please reply back. 



[TOPIC: post.html]
#7

sahil19.sindh

[GLOBAL: userInfoPane.html]
sahil19.sindh
  • Contributor

  • 140 posts
  • Corona SDK

Hello All, the issue gets resolved..

 

Just for the others if anyone stuck in this situation, The solution was to purchase the facebookAudience.paid version

It was showing errors with free version but when i try paid version, atleast this error gets resolved for me.

 

Thank you



[TOPIC: post.html]
#8

o.jacek

[GLOBAL: userInfoPane.html]
o.jacek
  • Observer

  • 23 posts
  • Corona SDK

Any updates on this? Buying paid version isn't solution to the problem.




[topic_controls]
[/topic_controls]