Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

No such file or directory: 'lua'
Started by rootuid Apr 16 2018 12:37 PM

1 reply to this topic
[TOPIC CONTROLS]
This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

rootuid

[GLOBAL: userInfoPane.html]
rootuid
  • Observer

  • 21 posts
  • Corona SDK

CoronaSdk suddenly stopped building. My config is as follows:

  • Mac OS X High Sierra 10.13.4
  • Sublime Text 3.0 3143

Sublime/ F10 Run project works however I can't build from Sublime F7 anymore as I get the following:

[Errno 2] No such file or directory: 'lua'
[cmd: ['lua', '/Users/xx/Sites/x/app/xxx/main.lua']]
[dir: /Users/x/Sites/xx/app/xxx]
[path: /Users/x/bin:/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/3.6/bin:/usr/local/bin:/usr/bin:/bin:/usr/sbin:/sbin:/usr/local/go/bin:/usr/local/share/dotnet:/Library/Frameworks/Mono.framework/Versions/Current/Commands:/usr/local/bin:/usr/local/mysql/bin]
[Finished]

I've tried:

  • ​reinstalling CoronaSdk
  • Sublime 3 Tools ▶ Command Palette... [Package Control: Upgrade Package

Perhaps Sublime auto updated and somehow the build system is broken? For some reason it's not finding the Lua interrepeter. Any ideas? thanks in advance.



[TOPIC: post.html]
#2

rootuid

[GLOBAL: userInfoPane.html]
rootuid
  • Observer

  • 21 posts
  • Corona SDK

strangely everything is working again.I won't complain :)




[topic_controls]
[/topic_controls]