Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

Incorrect Splash Screen plugin
Started by Kangmin Won Apr 04 2018 12:30 AM

23 replies to this topic
[TOPIC CONTROLS]
This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

Kangmin Won

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Kangmin Won
  • Contributor

  • 151 posts
  • Corona SDK

Congratulations to make your new marketplace!
And I have a problem.
My splash screen plugin doesn't work correctly.
My account was activated to it.
I log out and log in on Simulator. And turned off and on my Mac.
But it doesn't work. How can I fix it?
Thank you. (-:


[TOPIC: post.html]
#2

accounting7

[GLOBAL: userInfoPane.html]
accounting7
  • Observer

  • 1 posts
  • Corona SDK

Same Problem here. My account has the plugin activated and my mac is authorized.

 

 

XCODE Build Error: CoronaBuilder: Splash Screen Control plugin not licensed for user 'xxxxx@xxx.com' ...

 

Runtime iOS: Application Validation Error Popup... I have a custom LaunchScreen Storyboard.

 

 



[TOPIC: post.html]
#3

Rob Miracle

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Rob Miracle
  • Moderator

  • 25,649 posts
  • Enterprise

Is this still an issue?

 

Rob



[TOPIC: post.html]
#4

eugenebalter

[GLOBAL: userInfoPane.html]
eugenebalter
  • Observer

  • 6 posts
  • Corona SDK

Have similar error. started today, checked just now, still exist. build under MacOS for Android with native extensions, not from simulator

error on start:

Application Validation Error

Incorrect splash screen - the splash screen built into the app is not the one that shipped with build 2018.3257 of Corona

Activate the Corona Splash Screen control plugin

 

but this plugin is activated for me



[TOPIC: post.html]
#5

eugenebalter

[GLOBAL: userInfoPane.html]
eugenebalter
  • Observer

  • 6 posts
  • Corona SDK

regarding my issue. found fix - need to delete Default.png from project folder



[TOPIC: post.html]
#6

Vitaliy Latypov

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Vitaliy Latypov
  • Enthusiast

  • 53 posts
  • Corona SDK

I have a same issue after buying "Corona Splash Screen Plugin" today.



[TOPIC: post.html]
#7

Rob Miracle

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Rob Miracle
  • Moderator

  • 25,649 posts
  • Enterprise

For those reporting this, are you doing simulator builds or native builds?

 

Rob



[TOPIC: post.html]
#8

Vitaliy Latypov

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Vitaliy Latypov
  • Enthusiast

  • 53 posts
  • Corona SDK

For those reporting this, are you doing simulator builds or native builds?

 

Rob

 

I do simulator build under Windows 10 for Android.

Simulator Version: 3184



[TOPIC: post.html]
#9

Kangmin Won

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Kangmin Won
  • Contributor

  • 151 posts
  • Corona SDK

For those reporting this, are you doing simulator builds or native builds?

 

Rob

 

Native Builds on Mac.

Corona 2018.3258.



[TOPIC: post.html]
#10

Kangmin Won

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Kangmin Won
  • Contributor

  • 151 posts
  • Corona SDK

It has fixed now! Thank you. (-:



[TOPIC: post.html]
#11

Vitaliy Latypov

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Vitaliy Latypov
  • Enthusiast

  • 53 posts
  • Corona SDK

But i still have a trouble.

Attached Files



[TOPIC: post.html]
#12

Rob Miracle

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Rob Miracle
  • Moderator

  • 25,649 posts
  • Enterprise

It's hard to see what's going on because you're covering up the console log. It's much better to use copy/paste. Select the text in the Console Log window then paste it into a forum post. What I see there doesn't look like an issue with the Splash Screen control. Please copy the content of the log window and share it with us.

 

Rob



[TOPIC: post.html]
#13

Vitaliy Latypov

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Vitaliy Latypov
  • Enthusiast

  • 53 posts
  • Corona SDK

my log:

21:54:35.774  
21:54:35.774  Corona Simulator 2017.3184 (Dec  8 2017 13:24:21)
21:54:35.774  
21:54:35.993  
21:54:35.993  Copyright (C) 2009-2017  C o r o n a   L a b s   I n c .
21:54:35.993  	Version: 3.0.0
21:54:35.993  	Build: 2017.3184
21:54:36.015  Platform: GenericAndroidDevice / x64 / 10.0 / GeForce GT 1030/PCIe/SSE2 / 4.6.0 NVIDIA 391.01 / 2017.3184 / ru_RU | RU | ru_RU | ru
21:54:36.015  Loading project from:   M:\Toppler\apk
21:54:36.015  Project sandbox folder: C:\Users\netSk\AppData\Local\Corona Labs\Corona Simulator\Sandbox\apk-ED7725737F07FCC1C9C3200E09FB3716\Documents
21:54:36.030  WARNING: issue found in M:\Toppler\apk\build.settings: 
21:54:36.030  WARNING: unrecognized key: settings.iphone.plist.UISupportedInterfaceOrientations~iphone[] (string)
21:54:36.030  WARNING: unrecognized key: settings.iphone.plist.UISupportedInterfaceOrientations~ipad[] (string)
21:54:36.030  WARNING: unrecognized key: settings.iphone.plist.UIInterfaceOrientation~iphone (string)
21:54:36.030  WARNING: deprecated key: settings.iphone.plist.CFBundleIconFile (string)
21:54:36.030  WARNING: unrecognized key: settings.iphone.plist.UIInterfaceOrientation~ipad (string)
21:54:40.466  WARNING: Accelerometer events are only available on the device.
21:54:44.651  1920
21:55:04.865  Testing credentials for 'C:\Program Files (x86)\Corona Labs\Corona SDK\Resources\debug.keystore': 
21:55:05.923  jar signed.
21:55:05.923  Picked up JAVA_TOOL_OPTIONS: -Duser.language=en
21:55:57.833  BuildID: 5ac654eb31eb5
21:55:58.115  WebServices: downloading build
21:56:02.879  Android build failed (1) after 56 seconds



[TOPIC: post.html]
#14

Rob Miracle

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Rob Miracle
  • Moderator

  • 25,649 posts
  • Enterprise

There isn't anything in the log about splash screen problems. You have an different issue. This thread is about splash screens and when we change subjects, it confuses people looking for info on splash screens or who might have your problem.

 

In fact there is a thread about your specific problem. Please post your issue here:

 

https://forums.coronalabs.com/topic/70320-android-build-failed-1/

 

and we can continue discussing it. 

 

Thanks 

Rob



[TOPIC: post.html]
#15

Vitaliy Latypov

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Vitaliy Latypov
  • Enthusiast

  • 53 posts
  • Corona SDK

actually I can't make build any of my old projects. I get the same error always. It happens after i activated Splash Screen Control plugin.



[TOPIC: post.html]
#16

roaminggamer

[GLOBAL: userInfoPane.html]
roaminggamer
  • Corona Geek

  • 7,569 posts
  • Corona SDK

@Vitaliy,

 

  1. What debug steps have you taken?
  2. When was the last time you successfully built your games/apps.
  3. What version of Corona were you using before.
  4. I see you're using 3184.  I know that is the public release, but have you tried the latest daily build?
  5. Have you been able to build any of the demos that come with Corona?
  6. If, "Yes to last question", have you tried demos that use plugins and built them OK?
  7. If, "Yes to last two question", have you tried modifying a demo project to add the splash screen plugin and then tried building it?  Did that work?


[TOPIC: post.html]
#17

Vitaliy Latypov

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Vitaliy Latypov
  • Enthusiast

  • 53 posts
  • Corona SDK

 

@Vitaliy,

 

  1. What debug steps have you taken?
  2. When was the last time you successfully built your games/apps.
  3. What version of Corona were you using before.
  4. I see you're using 3184.  I know that is the public release, but have you tried the latest daily build?
  5. Have you been able to build any of the demos that come with Corona?
  6. If, "Yes to last question", have you tried demos that use plugins and built them OK?
  7. If, "Yes to last two question", have you tried modifying a demo project to add the splash screen plugin and then tried building it?  Did that work?

 

 

I tried to build one of the Corona sample projects ( \Sample Code\Interface\DragMe ), but got the same error. (on PC)
 
Last successfully build I did two days ago, it was before i bought plugin.
 
Before i used the same Corona Build (3184) on PC (Windows)
 
Now i installed Corona 3258 and see that problem again.
 
Hmm. Now i have tride to make a build on my MacOS with the same Corona User Account and the same project and it was succesfull.
It looks like that trouble exists only on PC.


[TOPIC: post.html]
#18

roaminggamer

[GLOBAL: userInfoPane.html]
roaminggamer
  • Corona Geek

  • 7,569 posts
  • Corona SDK

**UPDATE*** Looks like Rob has some better advise for you below.  

 

 

This sounds like it might be an account issue, but since it worked on OS X...

 

On PC - You might try:

 

1. De-authorize

2. Uninstall Corona

3. Reboot (yeah I know this sucks)

4. Re-intsall.

5. Re-authorize.

 

Windows loses it's mind sometimes and this might help.

 

Also, be sure you have the right version of JDK installed: https://docs.coronalabs.com/guide/start/installWin/index.html#java-development-kit

 

Sorry not to have a more exact answer/help.



[TOPIC: post.html]
#19

Rob Miracle

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Rob Miracle
  • Moderator

  • 25,649 posts
  • Enterprise

Have you made any changes to Java in the past few days? If you are not using the splash screen plugin (including it in build.settings), the activation or not has nothing to do with your successful builds. If you can't build sample apps on your PC and you can on a Mac, then it pretty much rules out issues.  The error you are seeing is consistent with a Java related issue. Perhaps you've applied a Windows 10 update (or maybe it auto updated) or there was a change in your Java JDK.

 

This is why I suggested we move this to the other thread. There is plenty of discussion there on things to try (updating your Java to the latest version, converting your existing keystore to a modern format, etc.)

 

Rob



[TOPIC: post.html]
#20

hfroth3

[GLOBAL: userInfoPane.html]
hfroth3
  • Observer

  • 14 posts
  • Corona SDK

After renewing my splash screen plugin today, the splash screen plugin is no longer working. Had same issue last year and magically disappeared, but again an issue. Native Builds, Corona-3350. 



[TOPIC: post.html]
#21

Rob Miracle

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Rob Miracle
  • Moderator

  • 25,649 posts
  • Enterprise

You probably should contact support AT coronalabs.com and have them check to make sure the plugin is actually re-activated correctly.

 

Rob



[TOPIC: post.html]
#22

hfroth3

[GLOBAL: userInfoPane.html]
hfroth3
  • Observer

  • 14 posts
  • Corona SDK

I'll reach out to them, but tested build in simulator and control was working.



[TOPIC: post.html]
#23

hfroth3

[GLOBAL: userInfoPane.html]
hfroth3
  • Observer

  • 14 posts
  • Corona SDK

Thanks for the help, Rob.



[TOPIC: post.html]
#24

Rob Miracle

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Rob Miracle
  • Moderator

  • 25,649 posts
  • Enterprise

The splash screen only shows on an Android or iOS device. I'm confused from the post above if it's working or not.

 

Rob




[topic_controls]
[/topic_controls]