Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

Error 11 on daily (3160) and latest stable (3135) - server issue?
Started by Milner99 Oct 13 2017 04:40 PM

6 replies to this topic
[TOPIC CONTROLS]
This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

Milner99

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Milner99
  • Enthusiast

  • 74 posts
  • Corona SDK

Seeing Error 11 on builds right now - is this a server issue or something my code's incorrect?

 

I did a build 4 hours ago and it worked fine; now seeing this Error 11.

 

Thoughts?

 

 



[TOPIC: post.html]
#2

sieler2

[GLOBAL: userInfoPane.html]
sieler2
  • Contributor

  • 105 posts
  • Corona SDK

I'm getting it too, on Android builds.  (Including for one app that wasn't changed since last night's successful build)



[TOPIC: post.html]
#3

lmgualandi

[GLOBAL: userInfoPane.html]
lmgualandi
  • Enthusiast

  • 81 posts
  • Corona SDK

Same problem for me.

[TOPIC: post.html]
#4

sieler2

[GLOBAL: userInfoPane.html]
sieler2
  • Contributor

  • 105 posts
  • Corona SDK

Started working a few hours later, with no changes.



[TOPIC: post.html]
#5

Rob Miracle

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Rob Miracle
  • Moderator

  • 25,925 posts
  • Enterprise

Is this still an issue?

 

Rob



[TOPIC: post.html]
#6

Milner99

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Milner99
  • Enthusiast

  • 74 posts
  • Corona SDK

Thanks Rob. (and thanks for the email)

 

All working now - network issue or overloaded compile servers maybe?



[TOPIC: post.html]
#7

Rob Miracle

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Rob Miracle
  • Moderator

  • 25,925 posts
  • Enterprise

I didn't hear of any work going on or any server issues, so I'm going to say it was some hiccup in connectivity to a data center somewhere.

 

Rob




[topic_controls]
[/topic_controls]