Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

Using Xcode 9, how to remove old/expired provisioning profiles from Corona/Mac
Started by jeff15 Sep 21 2017 06:21 PM

3 replies to this topic

Best Answer Rob Miracle , 22 September 2017 - 08:44 AM

The profiles are in your ~/Library/MobileDevice/Provisioning Profiles folder. You can just clean that folder out.

 

 

Rob

 

[TOPIC CONTROLS]
This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

jeff15

[GLOBAL: userInfoPane.html]
jeff15
  • Contributor

  • 106 posts
  • Corona SDK

When using Xcode 9, does anyone know how to remove old/unwanted provisioning profiles from Corona on the Mac? I'm trying to build for iOS 11 and getting invalid certificate errors when copying to a device - so I'd like to start "fresh". However Xcode, of course, has changed once again and the interface doesn't show profiles or any obvious way of deleting them. 

 

Thanks for any pointers! Not sure why these errors are suddenly appearing either. I created a new provisioning (ad-hoc) profile and it too produced the error.

 

Jeff



[TOPIC: post.html]
#2

Rob Miracle

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Rob Miracle
  • Moderator

  • 25,648 posts
  • Enterprise

  Best Answer

The profiles are in your ~/Library/MobileDevice/Provisioning Profiles folder. You can just clean that folder out.

 

 

Rob

 



[TOPIC: post.html]
#3

jeff15

[GLOBAL: userInfoPane.html]
jeff15
  • Contributor

  • 106 posts
  • Corona SDK

Thanks Rob. For anyone else who doesn't use a Mac that often, this path is found under the Users/Yourusername/ folder.

 

I was able to remove all the profiles so that when I restarted Xcode, it downloaded just the current (valid) profiles. So far so good, except that when I try to use Xcode to copy a freshly built app to my device, I'm still getting a "The executable contains an invalid signature." error.

 

Anyone else having this problem? I am quite sure everything is valid and up-to-date.



[TOPIC: post.html]
#4

jeff15

[GLOBAL: userInfoPane.html]
jeff15
  • Contributor

  • 106 posts
  • Corona SDK

Thought it might be that I used a distribution ad-hoc profile but same thing happens when I created a development profile.




[topic_controls]
[/topic_controls]