Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

Support for High Sierra (Mac OSX 10.13)
Started by georg3 Jul 29 2017 11:39 AM

31 replies to this topic

Best Answer Perry Clarke , 05 September 2017 - 11:14 AM

No need.  

 

Thanks to sterling help from @meyumeapps we've located the cause of the issue which seems to be something to do with the macOS color chooser.  If you have a custom color picker pane installed you might want to try moving it out of ~/Library/ColorPickers to see if that makes a difference.

[TOPIC CONTROLS]
Page 2 of 2 1 2
This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#26

georg3

[GLOBAL: userInfoPane.html]
georg3
  • Observer

  • 22 posts
  • Corona SDK

Hi,

 

Still crashes for me with the latest build.

 

Cheers

Scott

Same here



[TOPIC: post.html]
#27

Perry Clarke

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Perry Clarke
  • Moderator

  • 850 posts
  • Corona Staff

Just to 100% clear, we're talking about running on new builds of macOS 10.13 beta, right?  A couple of the previous posts talk about Xcode 9 betas.  

 

Or are we talking about combinations of macOS 10.13 and Xcode 9 betas?



[TOPIC: post.html]
#28

georg3

[GLOBAL: userInfoPane.html]
georg3
  • Observer

  • 22 posts
  • Corona SDK

Just to 100% clear, we're talking about running on new builds of macOS 10.13 beta, right?  A couple of the previous posts talk about Xcode 9 betas.  

 

Or are we talking about combinations of macOS 10.13 and Xcode 9 betas?

 

I'm on 10.13 Beta 8 (17A358a) but haven't upgraded Xcode to 9 yet, so still on 8.3.3. Do you want me to try with an upgrade to Xcode?



[TOPIC: post.html]
#29

Perry Clarke

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Perry Clarke
  • Moderator

  • 850 posts
  • Corona Staff

  Best Answer

No need.  

 

Thanks to sterling help from @meyumeapps we've located the cause of the issue which seems to be something to do with the macOS color chooser.  If you have a custom color picker pane installed you might want to try moving it out of ~/Library/ColorPickers to see if that makes a difference.



[TOPIC: post.html]
#30

georg3

[GLOBAL: userInfoPane.html]
georg3
  • Observer

  • 22 posts
  • Corona SDK

Yep, that did the trick! Thanks guys, not gonna ask how this relates, just happy I can code again :)



[TOPIC: post.html]
#31

Perry Clarke

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Perry Clarke
  • Moderator

  • 850 posts
  • Corona Staff

It's likely that any software that tried to display a color chooser would have had the same issue.

 

Which custom color picker did you have installed? 



[TOPIC: post.html]
#32

meyumeapps

[GLOBAL: userInfoPane.html]
meyumeapps
  • Observer

  • 8 posts
  • Corona SDK

Ah, I had one from when I installed Zepplin




[topic_controls]
Page 2 of 2 1 2
 
[/topic_controls]