Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

Corona Enterprise 2016.2949 android splash screen bug
Started by mynet Sep 20 2016 07:38 PM

5 replies to this topic
[TOPIC CONTROLS]
This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

mynet

[GLOBAL: userInfoPane.html]
mynet
  • Observer

  • 9 posts
  • Enterprise

I've downloaded a recent daily build Corona Enterprise 2016.2949 and now see the Powered by Corona Labs on my Android device during bootup.  But is working well on iOS

 

 

I tried to back old version of corona enterprise (2015.2617), and splash screen is showing normally on both of android & iOS.

 

 



[TOPIC: post.html]
#2

mynet

[GLOBAL: userInfoPane.html]
mynet
  • Observer

  • 9 posts
  • Enterprise

I replaced default of splash screen with my image.

Default-568h@2x.png
Default.png
Default@2x.png
 
All working well until updated latest daily build(2016.2949)


[TOPIC: post.html]
#3

paranjay7

[GLOBAL: userInfoPane.html]
paranjay7
  • Observer

  • 3 posts
  • Corona Staff

Hi,

 

You can delete the corona splash screen png from /Applications/CoronaEnterprise/Corona/android/lib/Corona/res/drawable folder.
After this it will go away in your offline builds for android.
 

This is a temporary fix and if you can wait then please upgrade to our next daily build #2953 which will be available for download after some time. The next daily build has a fix for this.

 

Thanks,



[TOPIC: post.html]
#4

JBean

[GLOBAL: userInfoPane.html]
JBean
  • Contributor

  • 175 posts
  • Corona SDK

This seems to be an issue for us with the latest daily build, 2954 - the Corona splash screen now shows up in place of our default ones, is this a new thing for Corona SDK users (the free ones) and do we need to upgrade to Enterprise to have our own splash screen show?



[TOPIC: post.html]
#5

mynet

[GLOBAL: userInfoPane.html]
mynet
  • Observer

  • 9 posts
  • Enterprise

@paranjay1

Because have not found daily build #2953 at https://developer.coronalabs.com/downloads/daily-builds/ , I upgraded #2954 to resolve that problem. " Powered by Corona Labs" splash became invisible but i also can't setting my splash image when boot game.Splash screen look like not shown or disabled. 

 

Please confirm this bug and fix quickly as soon as able. I cant't update new version for my game until this bug be resolved! Really troubling!



[TOPIC: post.html]
#6

Rob Miracle

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Rob Miracle
  • Moderator

  • 26,615 posts
  • Enterprise

I'm investigating how to use the plugin with Enterprise builds. With simulator builds, you just need to include the splashScreen table in build.settings, but since Enterprise builds doesn't use build.settings, I need to find out the right method.




[topic_controls]
[/topic_controls]