Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

Game Stops then Starts when using Fuse SDK
Started by johnpassfield Jan 30 2016 03:46 PM

No replies to this topic
fuse performance
[TOPIC CONTROLS]
This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

johnpassfield

[GLOBAL: userInfoPane.html]
johnpassfield
  • Observer

  • 3 posts
  • Corona SDK

I'm using Fuse with build 2016.2818.

 

After a few minutes the game begins to stop animating and does not respond to touch for 5 seconds or longer.

This only started happening when I began integrating Fuse.

 

The issue occurs wether I show ads or not.

 

To narrow down if Fuse was the culprit I tried:

1) Building without showing Fuse ads and "Enable Analytics and Monetization" ticked off (so FuseSDK is not integrated).

- It runs perfectly

 

2) Building without showing Fuse ads and "Enable Analytics and Monetization" ticked on (so FuseSKD is integrated).

- It stops animating and  stops responding to touch after a few minutes.

 

3) Building with showing Fuse ads and "Enable Analytics and Monetization" ticked on (so FuseSKD is integrated).

- It stops animating and stops responding to touch after a few minutes.

 
Of course it may not be the Fuse SDK - causing the issue - it could be something else that is included when the "Enable Analytics and Monetization" option is ticked on.
 

Is anyone else experiencing this problem?

Is there a work around?

 

Thanks

John

 

 




[topic_controls]
[/topic_controls]