Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

Bug in ScrollView introduced in some newer version of CoronaCards
Started by dkranj Dec 29 2015 12:19 PM

5 replies to this topic
[TOPIC CONTROLS]
This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

dkranj

[GLOBAL: userInfoPane.html]
dkranj
  • Observer

  • 5 posts
  • Corona SDK

The ScrollView works perfect on version 15.0.2613.0

 

I installed the newest version  15.0.2799.0 and now it behaves strangely.

 

If I scroll slowly, it is OK.

 

As soon as I start scrolling a bit faster (or swipe), the ScrollView blinks and starts from top.

 

 

So, somewhere between this two version a bug was introduced.



[TOPIC: post.html]
#2

Rob Miracle

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Rob Miracle
  • Moderator

  • 25,253 posts
  • Enterprise

Can you post your scrollView code? We've made several updates. 2613 is kinda old.

 

Rob



[TOPIC: post.html]
#3

ubj3d.android

[GLOBAL: userInfoPane.html]
ubj3d.android
  • Contributor

  • 741 posts
  • Corona SDK

I have found which daily build broke the ScrollView.

 

The last one that works is 2754.

 

So 2755 and above have the above behavior.

 

Please fix this.



[TOPIC: post.html]
#4

Pasquale_EMM

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Pasquale_EMM
  • Observer

  • 24 posts
  • Corona SDK

Idem for 2828!

 

Regards



[TOPIC: post.html]
#5

bjsorrentino

[GLOBAL: userInfoPane.html]
bjsorrentino
  • Veteran

  • 8,506 posts
  • Corona SDK

This should be fixed as of 2830, correct?

 

Brent



[TOPIC: post.html]
#6

Joshua Quick

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Joshua Quick
  • Moderator

  • 3,397 posts
  • Corona Staff

Everyone,

 

We've confirmed that this bug was introduced in daily build #2755.  The issue was that the timestamps assigned to touch events changed in that version and were no longer relative Corona's system.getTimer() Lua API.  This caused issues in scrolling in widgets.  This issue was fixed in daily build #2831, which is the daily build *after* our last release.  Here's a link...

   https://developer.coronalabs.com/release/2016/2831/

 

Thank you for reporting this issue and sorry about the inconvenience.




[topic_controls]
[/topic_controls]