Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

Got old auto lan to work!
Started by Scott Harrison Aug 06 2015 07:22 PM

3 replies to this topic
auto lan wifi multiplayer
[TOPIC CONTROLS]
This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

Scott Harrison

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Scott Harrison
  • Corona Geek

  • 1,765 posts
  • Enterprise

First off i don't own this project, all rights and thanks goes to mydevelopergames.(https://github.com/mydevelopergames/AutoLAN) I just made a few small tweaks to this project and i have seen some old threads that want a working version of pong  auto lan demo..

socket.dns.toip no longer works
I used

local s = socket.udp()
s:setpeername( "74.125.115.104", 80 )
local peerIP, peerPort = s:getsockname()

and changed graphics in config.lua to 1.

That is about it.
NOTE: don't test on the same device ( don't try to test with two corona applications on the same device).


here is project
https://www.dropbox.com/sh/uifqx11dk2sqcfq/AADqQQrAcfQEYpQl2PC0QLHta?dl=0



[TOPIC: post.html]
#2

chemmy0430

[GLOBAL: userInfoPane.html]
chemmy0430
  • Observer

  • 2 posts
  • Corona SDK

Hello. This really helped a lot. Works great on simulator however, not on real devices. "Server.lua:17: attempt to index local 'UDPBroadcaster' (a nil value). Any help will be really appreciated. Thank you



[TOPIC: post.html]
#3

Scott Harrison

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Scott Harrison
  • Corona Geek

  • 1,765 posts
  • Enterprise

Hello. This really helped a lot. Works great on simulator however, not on real devices. "Server.lua:17: attempt to index local 'UDPBroadcaster' (a nil value). Any help will be really appreciated. Thank you

Did you test on two separate devices?
If you are testing on android, make sure internet permission is enabled.

[TOPIC: post.html]
#4

chemmy0430

[GLOBAL: userInfoPane.html]
chemmy0430
  • Observer

  • 2 posts
  • Corona SDK

Did you test on two separate devices?
If you are testing on android, make sure internet permission is enabled.

THANK YOU SO MUCH! I have tried it in one device and it worked! I'm gonna try it with other devices tomorrow. Many thanks.




[topic_controls]
[/topic_controls]