Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

app crashes in xcode simulator iOS 7 SDK
Started by searchm Oct 23 2013 01:08 PM

83 replies to this topic
xcode ios7
[TOPIC CONTROLS]
« Page 4 of 4 2 3 4
This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#76

nick_sherman

[GLOBAL: userInfoPane.html]
nick_sherman
  • Corona Geek

  • 1,976 posts
  • Corona SDK

Note: Builds are working fine on iPhone 3GS running iOS 6, and iPad 3 running iOS 7. Just xCode Simulator not working, at my wits end!



[TOPIC: post.html]
#77

MAS1

[GLOBAL: userInfoPane.html]
MAS1
  • Contributor

  • 279 posts
  • Corona SDK

I'm in the same boat as Nick. Same message, same symptoms after updating to Mavericks using 1260.



[TOPIC: post.html]
#78

Rob Miracle

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Rob Miracle
  • Moderator

  • 26,682 posts
  • Enterprise

Just checking...  Running the OS-X "Console" app shows no errors?  (It's where the XCode simulator writes it's errors)

 

What happens if you try and build the "Hello World" app?

 

Rob



[TOPIC: post.html]
#79

xnailbender

[GLOBAL: userInfoPane.html]
xnailbender
  • Contributor

  • 362 posts
  • Corona SDK

I ran into the same problem yesterday, very frustrating.  After reading this thread, I deleted both my dev and dist cert in keychain and downloaded new ones, I then changed my build from 1213-1198 to 1213-1255 and my app now loads in the iOS simulator.  I use it to take my screenshots and produce help videos.

 

edit:  forgot to mention I refreshed my provision files at some point found in xcode preferences/ account/ details.

 

I don't want to upgrade to Graphics 2.0 as I've got what I need and working with 1.0. No need for me to upgrade and cause a slew of headaches with my scrollviews and who knows what.

 

Nail



[TOPIC: post.html]
#80

Rob Miracle

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Rob Miracle
  • Moderator

  • 26,682 posts
  • Enterprise

Can you install a G2.0 build and build a sample app?  This would rule out your development environment being the cause.

 

As far as screen shots, why not tether your device, and use XCode's Organizer to snap the screen shots off of the device.  From my experience, this is actually a quicker way to deal with this than the painfully slow Xcode simulator.

 

 

Rob



[TOPIC: post.html]
#81

xnailbender

[GLOBAL: userInfoPane.html]
xnailbender
  • Contributor

  • 362 posts
  • Corona SDK

Hey Rob,  I didn't know I could take iPad screenshots off my iPhone.  Is that right?

 

If it weren't for this thread, I would probably still be trying to figure out what I was doing wrong.  Everything is working now.

 

Nail



[TOPIC: post.html]
#82

Rob Miracle

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Rob Miracle
  • Moderator

  • 26,682 posts
  • Enterprise

That would be magical!



[TOPIC: post.html]
#83

xnailbender

[GLOBAL: userInfoPane.html]
xnailbender
  • Contributor

  • 362 posts
  • Corona SDK

LOL, ya never know...



[TOPIC: post.html]
#84

IBMHursley1964

[GLOBAL: userInfoPane.html]
IBMHursley1964
  • Contributor

  • 128 posts
  • Corona SDK

I am pleased to see that gradually this is getting better-well done Nail!

Like you Graphics 2 problems [too many changes changes unnecessarily-can I rely on Compatibility option questions in my mind,]  has been making me hold off going to the latest Public Release. 

Maybe next week I will give that another trial.

 

Anyone reading; Are you running successfully with Compatibility option set on ok, i.e. latest public release but graphics 1 mode?




[topic_controls]
« Page 4 of 4 2 3 4
 
[/topic_controls]