Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

Widget demo has multiple issues on Android
Started by jflowers45 Mar 06 2013 07:01 AM

4 replies to this topic
[TOPIC CONTROLS]
This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

jflowers45

[GLOBAL: userInfoPane.html]
jflowers45
  • Contributor

  • 320 posts
  • Enterprise

I compiled the widget demo on Android on my galaxy S3 - please see this image - it illustrates a few issues

http://tinypic.com/r/2h6hvdv/6

1) Slider graphic not quite right on the horizontal and vertical sliders.
2) the layout of the demo seems to be hardcoded for iphone aspect ratio
3) shouldn't there be a black gradient along the bottom in the tab bar?

I am not currently calling widget.setTheme. Should I be? Seems that it's happening automatically when I build for Android
uid: 32462 topic_id: 37008 reply_id: 337008


[TOPIC: post.html]
#2

jflowers45

[GLOBAL: userInfoPane.html]
jflowers45
  • Contributor

  • 320 posts
  • Enterprise

and this is on build 1043
uid: 32462 topic_id: 37008 reply_id: 145245


[TOPIC: post.html]
#3

Icy Spark

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Icy Spark
  • Contributor

  • 268 posts
  • Corona SDK

I've just tried a build using 1043 using horizontal sliders and get the exact same image for the slider as you showed in your picture on various android devices.
uid: 179960 topic_id: 37008 reply_id: 145281


[TOPIC: post.html]
#4

Danny

[GLOBAL: userInfoPane.html]
Danny
  • Corona Geek

  • 2,597 posts
  • Corona Staff

Hey guys.

The slider graphical issues with the android theme was a result of some graphical files getting corrupted. A fix for this will be available asap.
uid: 84637 topic_id: 37008 reply_id: 145295


[TOPIC: post.html]
#5

jflowers45

[GLOBAL: userInfoPane.html]
jflowers45
  • Contributor

  • 320 posts
  • Enterprise

Thanks Danny. FYI this same thing happens for widget.newButton if it doesn't have a graphic so probably the same issue
uid: 32462 topic_id: 37008 reply_id: 145318



[topic_controls]
[/topic_controls]