Jump to content

[TOPIC: topicViewTemplate]
[GLOBAL: userSmallPhoto]
Photo

Device builds download slowly
Started by 0x90 Nov 14 2010 07:19 AM

1 reply to this topic
[TOPIC CONTROLS]
This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
[/TOPIC CONTROLS]
[modOptionsDropdown]
[/modOptionsDropdown]
[reputationFilter]
[TOPIC: post.html]
#1

0x90

[GLOBAL: userInfoPane.html]
0x90
  • Enthusiast

  • 30 posts
  • Corona SDK

In the past ~36 hours, device builds have been downloading very slowly for me.
They used to come in at around 50kBps, now they never reach more than 6kBps.
Also, two thirds of the builds (downloads) fail with the following message:

2010-11-15 00:08:19.542 Corona Simulator[4808:903] Connection error: (corona.get) ({
"/FaultCode" = -65794;
"/FaultExtra" = {
domain = -1;
error = -65795;
msg = "\U2021\U00af\U2020\U00e5\a (line 6, pos 2873586, status 1)";
};
"/FaultString" = "/CFStreamFault";
"/kWSHTTPResponseMessage" = {url = http://developer.anscamobile.com/services/xmlrpc; status = HTTP/1.1 200 OK};
"/kWSResultIsFault" = 1;
})
I have run ping in parallel to see if my connection was being interrupted, but it was not.
Also, regular traffic (with exception to the build servers) flows at the full bandwith rate.

As I am developing a game with accelerometer control, this makes working almost impossible.

Please let me know what other information I can provide you with.
uid: 10292 topic_id: 3635 reply_id: 303635


[TOPIC: post.html]
#2

0x90

[GLOBAL: userInfoPane.html]
0x90
  • Enthusiast

  • 30 posts
  • Corona SDK

Download speeds for device builds have been back to normal since 10am CET.
uid: 10292 topic_id: 3635 reply_id: 11098



[topic_controls]
[/topic_controls]